Årets Truck 2015: STILL stiller sterkt

Juryen bak den prestisjetunge IFOY-prisen (International Forklift of the Year) har nominert STILL-trucker i alle klasser: Motvektstruck, lagertruck, AGV (Automated Guided Vehicle) og intralogistikk-løsning.

Årets Truck 2015 - STILL nominert i alle klasser

STILL er nominert til IFOY-prisen med truckene RX 20, FM-X og RX 60-80

 

STILL er nominert av en internasjonal jury bestående av journalister fra ledende logistikk-medier i 13 land. Vinneren kåres under logistikkmessen CeMAT@transport, 5. mai.

Og de nominerte er…

STILL RX 20
STILL RX 20 er nominert i klassen «Motvekstruck – Opp til 3.5 tonn». Motvekstrucken, som ble forbedret av STILL i 2014 har vunnet frem på grunn av enestående energieffektivitet, kombinert med enkel og effektiv varehåndtering og beviselig god ergonomi.

STILL RX 60-80
I klassen «Motvektstruck – Over 3.5 tonn» er STILL RX 60-80 på listen over de nominerte. STILLs mest kraftfulle elektriske truck imponerte juryen på grunn av kompakt utforming, ergonomisk miljø for føreren og god utsikt fra førerhytta. Selv om den tåler last opp til 8 tonn er den enkel å manøvrere, har lave driftskostnader og er stillegående.

IFOY Award 2014 i Hannover

STILL iGO Easy stakk av med pris under IFOY Award 2014 i Hannover

STILL FM-X
I lagertruck-kategorien er STILLs nye høytløftende FM-X nominert på grunn av det nye ALS-systemet (Maststabilisator), ergonomi, rask kjøring og løfting samt god batteritid. FM-X har allerede vunnet den prestisjetunge designprisen «Red Dot Award 2014», i kategorien produktdesign.

Intralogistikk-løsning
Løsningen STILL har laget for plastfilmprodusenten Kuaray Trosifol gjør at de har et system på sitt lager som leverer råmaterialer hele døgnet. Systemet ble implementert på bare 9 uker og inkluderer en rekke nyvinninger, automatiserte løsninger, datasystemer og kommunikasjon mellom flere automatiserte systemer fra forskjellige leverandører.

Både i 2013 og 2014 stakk en STILL-truck av med seieren i sin klasse (2013: STILL RX 70 Hybrid), 2014: STILL iGoEasy)

Årets Truck 2015 - STILL nominert i alle klasser