Dobbel IFOY-seier for STILL

STILL dobbel IFOY-vinner

Den prestisjetunge prisutdelingen IFOY-awards, der vi ble nominert i alle fire klasser, endte med to STILL- seiere.

I klassen «Motvektstruck – Over 3.5 tonn» stakk STILL RX 60-80 av med seieren. Trucken ble testet hver dag i en uke av en internasjonal fagjury og vurdert etter kriterier som lønnsomhet, energieffektivitet, bærekraft, sikkerhet, ergonomi, innovasjon og design.

Lett 8-tonner
Det var først og fremst enkel styring og manøvrerbarhet som imponerte fagjuryen, noe de bemerket er uvanlig for en 8-tonner. Det er truckens kompakte design, ergonomiske førerplass og frie sikt som gjør dette mulig.

Juryens begrunnelse
Fra juryens begrunnelse: «STILLs RX 60-80 8-tonner er kraftfull og robust, men kan kjøres som en 4 til 5-tonner. Med denne kraftpakken har STILL bevist at å kjøre elektrisk i det tunge segmentet nå både er et høyst logisk og anbefalelsesverdig valg.»

Beste intralogistikk-løsning
STILL vant også i kategorien «Intralogistikk-løsning», for løsningen som gjør at plastfilmprodusenten Kuaray Trosifol kan levere råmaterialer hele døgnet. Systemet ble implementert på bare 9 uker og inkluderer en rekke nyvinninger, automatiserte løsninger, datasystemer og kommunikasjon mellom flere automatiserte systemer fra forskjellige leverandører.