Forebyggende vedlikehold – din billigste forsikring

Ved å benytte vårt landsdekkende servicetilbud kan du hindre unødvendig driftsstans og tids- og kostnadstapet det medfører.

ForebyggendeService

I vårt servicearbeid legger vi vekt på å være i nærheten av deg. Skulle det skje noe er målet vårt alltid å få deg opp i full drift igjen raskest mulig. Serviceteknikerne våre er aldri langt unna om uhellet skulle være ute.

Servicekart-AndersenTruck_STILL-2013Den beste måten å unngå driftsstans er forebyggende vedlikehold

Snakk med oss om forebyggende vedlikehold

Forebyggende vedlikehold
Forebyggende vedlikehold opprettholder kvaliteten i maskinen. STILL-truckene er markedets mest driftssikre trucker i utgangspunktet. De blir enda mer driftssikre av å bli tatt godt vare på. Service må utføres på trucken enten én gang i året, eller hver tusende driftstime. På nye trucker er det en betingelse for at garantien skal gjelde.

Sammen unngår vi unødig nedetid
Nedetid er dyrt. Det er ikke bare deler og reparasjon som koster penger. En maskin som står i ro er en maskin som ikke er produktiv. Det vet vi i Andersen Truck. Derfor jobber vi med service på en måte som gjør at du føler deg trygg – og velger oss hver eneste gang du trenger en ny truck. En STILL-eier skal vite at de er i gode hender og blir tatt på alvor.

Kontakt serviceavdelingen for å inngå en serviceavtale i dag

Under kan du lese om alle typer service vi tilbyr i Andersen Truck:

FOREBYGGENDE VEDLIKEHOLD
Vi anbefaler at en kyndig tekniker utfører service på truckene minimum en gang i året. Sjekken gjelder alle deler på trucken, inkludert batteri.

SAKKYNDIG KONTROLL
Maskineiere er pålagt av myndighetene å gjennomføre sakkyndig kontroll av maskinparken minimum en gang i året. Kontrollen klarerer maskinparken for daglig bruk og må utføres av sertifisert personell, underlagt et kontrollorgan.

FULLSERVICE
Vi tilbyr fullservice på kundenes truckpark. Det innebærer at vi tar på oss ansvaret for at maskinparken til enhver tid er i topp stand både forskriftsmessig og bruksmessig. Fullservice kan kjøpes sammen med trucken og kan også forhandles på eksisterende truckpark.

LØYPEMASKINER
Vi utfører service av løypemaskiner, ismaskiner og redskapsbærere.

TELESKOPTRUCKER
Med høy grad av profesjonalitet gjør vi salg, service og sakkyndig kontroll av teleskop- og terrengtruck fra AUSA, samt JCB Teletruck.

RENHOLDSMASKINER
Gjennom vårt samarbeid med Hako gjør vi salg og service på renholdsmaskiner.

GOUPIL ELBIL
Andersen Truck har det norske Goupil-agenturet. Vi selger og gjør service på Goupil elbiler i hele landet.

Kontakt serviceavdelingen for å inngå en serviceavtale i dag.