Styrking av servicetilbudet i Møre og Romsdal

Service Møre

På kort tid har vi ansatt to nye servicemedarbeidere i Møre og Romsdal. Til sammen har de to nye servicemekanikerne 60 års erfaring som mekanikere.

Kontakt Svein Arne Alnes:
Servicetekniker – Ålesund
959 22 862
sveina@truck.no
Kontakt Torsten Holzhey:
Servicetekniker – Møre og Romsdal
917 35 703
torsten@truck.no

Torsten

Torsten: 8 års erfaring i Møre-området
«Jeg er opptatt av å være raskt på plass der servicen haster som mest slik at kundene våre unngår unødig nedetid. Ellers holder jeg fokus på å opprettholde nivået på servicetilbudet min forgjenger og resten av organisasjonen har bygd opp i fylket», sier Torsten, som har jobbet som mekaniker i Møre og Romsdal de siste 8 årene.

Ser frem til videre satsing
Holzhey ser frem Andersen Trucks økte satsing i Møre og Romsdal. «Vi har allerede 385 maskiner gående i fylket. Og flere blir det. Servicetilbudet vårt skal styrkes videre sammen med den generelle satsingen vi gjør i fylket», avslutter han.

35 års erfaring
Svein Arne Alnes har 35 års erfaring som mekaniker og har jobbet som Sveintruckmekaniker de siste 17 årene. Svein Arne ble ansatt 4. mai, etter å ha jobbet med Linde gaffeltrucker de siste 14 årene. Alnes trives allerede godt i Andersen Truck. «STILL-trucker er veldig fine å jobbe på og spesielt fiskeriutførelsen beskytter truckene veldig godt mot det tøffe miljøet på fiskebruk. Og selskapet gjør alt veldig enkelt for oss som er ute i felt», sier Alnes.

Trives i Møre og Romsdal
Alnes trives godt som truckmekaniker. «Det er et fint yrke – vi møter mange forskjellige kunder i mange bransjer – fra møbel til fiskeri», avslutter Alnes.

Klikk her for kontaktinformasjon til våre andre serviceteknikere.