To nye selgere på Østlandet

Andersen Truck styrker satsingen på Østlandet. To nye salgskonsulenter har blitt ansatt i området.

De to erfarne salgskonsulentene Trond Wolden (Hedmark, Oppland og Buskerud) og Per Porskrog Nielsen (Oslo og Akershus Vest) skal fronte Andersen Trucks produkter på Østlandet.

TrondWolden_AT-salg_oestlandet

Trond Wolden

Trond Wolden
Trond Wolden er elverumsing inn til beinet og får nå hovedansvaret for å fange opp behovene for intralogistikk-løsninger i Hedmark, Oppland og Buskerud. «Jeg foretrekker reising fremfor ringing. Nå ser jeg veldig frem til å kjøre rundt for å presentere både meg selv og STILL-produktene til eksisterende og potensielle kunder i distriktet mitt», sier Wolden.

Vil kapre markedsandeler
Trond har over 20 års erfaring innen produksjon og industri, og er utdannet mekaniker. Han jobbet tett inn mot Andersen Truck i sin tidligere jobb og kjenner selskapet godt. «Jeg har vært mye på kontorene her tidligere og vet hva jeg går til: En åpen og flat organisasjon med store ambisjoner. Ambisjonsnivået passer meg godt. Jeg ser frem til å bidra til å kapre større markedsandeler, videreutvikle servicetilbudet i Hedmark, Oppland og Buskerud, og til å tilby robuste, tyske kvalitetsmaskiner til mitt distrikt.»

PerPNielsen_AT-salg_oestlandet

Per Porskrog Nielsen

Per Porskrog Nielsen
Ny i Andersen Truck-teamet er også Per Porskrog Nielsen. Som salgskonsulent i Oslo og Akershus Vest skal han nå jobbe i et strategisk viktig område for Andersen Truck AS. «Vi vil være blant de store leverandørene i Oslo og Norge for øvrig. STILL er markedsleder i mange andre europeiske land – det skal vi jobbe for å oppnå her også», sier Nielsen.

Behovsorientert kundekontakt
Nielsen har jobbet med byggebransjen siden 1992. Han har jobbet med salg, prosjektering og løsningsutforming de siste 32 årene. «Jeg har en klar oppfatning av at salgsarbeid handler om å lytte, å finne ut akkurat hva en kunde har behov for. Hverken mer eller mindre. Langsiktige relasjoner er viktig – og da skal kundene vite at vi ikke kommer for å selge mer enn de trenger – men den løsningen som best møter nettopp deres behov», sier Nielsen, og understreker Andersen Trucks tilrettelegging for skreddersøm som en viktig del av det å møte spesifikke behov hos kundene.

Nielsen og Wolden tiltrådde sine stillinger 1. januar 2015.

Trond Wolden – Hedmark – Oppland – Buskerud
trond@truck.no
918 12 908

Per Porskrog Nielsen – Oslo – Akershus Vest
per@truck.no
910 01 499