Om oss

STILL Norge AS er en landsdekkende leverandør av STILL-trucker, service, deler og løsninger for internlogistikk. Avdelingene i STILL Norge AS har i over 20 år lært sitt lokalmarked å kjenne, og f.o.m. 2. januar 2013 ble STILL Norge AS samlet under samme administrasjon. Med lokal forankring kan STILL Norge AS tilby full service og oppfølgning i alle deler av landet. Hovedkontoret er i Trondheim, med avdelinger i Oslo, Bergen, Kristiansand og Stavanger. I tillegg finnes 15 servicepunkter fordelt over hele Norge.

Andersen Truck er hovedleverandør av STILL

Samtidig som STILL Norge AS  ble landsdekkende flyttet Trondheimsavdelingen inn i splitter nye lokaler. Bedriften moderniseres og vokser, og de nye lokalene inneholder et nytt og automatisert delelager, et større og mer effektivt serviceverksted, nye kontorer, lakkeringsmaskiner og mye mer.

Trucker fra STILL er STILL Norge AS sitt hovedprodukt, og er kjent som markedets mest driftssikre og lønnsomme trucker, og har også vunnet flere innovasjons- og miljøpriser de siste årene. Vi jobber systematisk med kundetilfredshet, og kundenes grad av tilfredshet er vår rettesnor innenfor alle sentrale områder i kunde – leverandørforholdet. Ved siste kundeundersøkelse fikk vi bekreftet at våre kunder anbefaler oss videre av hovedsakelig to grunner; robuste, driftssikre trucker og kvaliteten på servicen vi leverer.
>> Se videoer av STILLs innovative produkter i bunnen av siden

STILL Norge AS har også en stor flåte med brukttrucker. Brukte trucker blir overhalt og sjekket av vår serviceavdeling før de finner sin vei tilbake til markedet. Den nye lakkboksen og sandblåsingsstasjonen i våre nye lokaler høyner kvalitetsnivået på våre brukte trucker ytterligere.

Våre dyktige instruktører holder truckførerkurs over hele landet. Vi stiller med alt dere trenger og gir opplæring i de fleste type klasser. Ta kontakt med oss for en skreddersydd løsning.

STILL Norge AS har også salg og service av trucktilbehør, løypemaskiner fra PistenBully og JCB Teletruck, for å nevne noe.

FUTURE TODAY:
(Klikk på listeikonet oppe til venstre i videovinduet)