Reservedeler

Vi leverer deler til ALLE truckmerker!Andersen Truck leverer deler til alle typer truckmerker

STILL Norge AS har et stort utvalg av reservedeler til alle trucktyper. Lurer du på noe og/eller trenger deler, kan du ta kontakt med:

Vi vil gjerne ha orginalt delenummer i forespørselen. Alternativt må vi ha type, modell og serienummer, samt en beskrivelse av delen du ønsker pris på. Vi kommer da raskt tilbake med et tilbud til deg.

Vi mener å være særdeles konkurransedyktige på reservedelspriser. Prøv oss gjerne for å sammenligne våre priser med de du betaler i dag.

Andersen Truck er forhandler av Continental Industridekk og har utstyr for å presse på kompakte dekk.Vi er  forhandler av Continental Industridekk og har utstyr for å presse på kompakte dekk. Vi har også den glede å kunne lanser en helt ny type truckdekk/ felg hvor du slipper bruk av dekkpresse eller må sende fra deg hjulene for å få lagt om. Du legger simpelthen om dekkene selv.

Foreløpige målinger viser at denne løsningen har 20% lengre levetid enn et standard tilsvarende industridekk. Hemmeligheten ligger blant annet i bruk av mindre gummi i selve dekket.

Spør oss hvis du lurer på noe angående systemet CS Easy!

Andersen Truck er forhandler av Continental Industridekk og har utstyr for å presse på kompakte dekk.