Service

Vi har servicepunkter i alle deler av landet med teknikere som utfører service og sakkyndig kontroll på alle typer trucker.

I tillegg til våre fem avdelingskontorer har vi 15 servicepunkter fordelt over hele landet. Det er viktig for STILL Norge AS å være der kunden er.

Regelmessig ettersyn og service på både nye og brukte maskiner lønner seg. Kontakt oss ved behov eller etabler en gunstig serviceavtale med oss!

>> Se videoer av STILL service i bunnen av siden


 

Andersen Truck utfører årlig service på trucker og maskinerÅRLIG SERVICE

Vi anbefaler at en kyndig tekniker utfører service på truckene minimum en gang i året. Sjekken gjelder selvfølgelig alle deler på trucken, inkludert batteri. Kontrollen må utføres av sertifisert personell, underlagt et kontrollorgan, og klarerer maskinparken for daglig bruk.

 

 

 

 

Andersen Truck tilbyr fullservice på kundens truckparkFULLSERVICE

For et forhåndsavtalt beløp kan STILL Norge AS tilby fullservice på kundenes truckpark. Det innebærer at vi tar på oss ansvaret for at maskinparken til enhver tid er i topp stand både forskriftsmessig og bruksmessig. Fullservice kan kjøpes sammen med trucken – og da tar vi ansvar for både truck og deler. Fullserviceavtale kan også forhandles på eksisterende truckpark.

 

 

 

 

Les om Andersen Trucks servicetilbud på blant annet PistenBully LØYPEMASKINER

Et mangeårig samarbeid med Antra AS har gjort service av løypemaskiner, ismaskiner og redskapsbærere til et satsningsområde for Andersen Truck.

 

 

 

 

Andersen Truck kan utføre service og sakkyndig kontroll på teleskoptrucker.

 TELESKOPTRUCKER

En samarbeidsavtale med Hybeko AS omfatter salg og service på teleskoptrucker. Det betyr at vi med høy grad av profesjonalitet kan utføre service og sakkyndig kontroll på teleskoptrucker.

 

 

 

 

Andersen Truck utfører service og sakkyndig kontroll på alle slags lifter.

LIFT

Vi utfører service og sakkyndig kontroll på alle slags lifter.

 

 

 

 

Andersen Truck utfører sakkyndig kontroll på trucker og maskinerSAKKYNDIG KONTROLL

Maskineiere er pålagt av myndighetene å gjennomføre sakkyndig kontroll av maskinparken en gang i året. Kontrollen må utføres av sertifisert personell, underlagt et kontrollorgan, og klarerer maskinparken for daglig bruk.

 

 

 

 

I samarbeid med Hako gjør vi salg og service på renholdsmaskinerRENHOLDSMASKINER
Gjennom vårt samarbeid med Hako gjør vi salg og service på renholdsmaskiner.

 


 

AT_Servicebil-toppbilde

 

SERVICE:
(Klikk på listeikonet oppe til venstre i videovinduet)