JCB Teletruck

JCB Teletruck

JCB Teletruck er verdens mest allsidige og minste motvekts- og løftetruck. På kun 20 sekunder kan denne lille, robuste trucken bytte fra gaffel til skuffe. Denne fleksibiliteten betyr at du enkelt kan bruke den samme trucken til flere oppgaver i løpet av en arbeidsdag.

JCB Teletruck løfter lett en container eller en palle på 3,5 tonn 4,4 meter til værs, og med sine roterende armer er den mer fleksible enn de fleste andre gaffeltrucker. Den lille teletrucken kan gjøre de samme jobbene som større maskiner, men har fordelen av at den kan jobbe på mindre overflater og på 50% mindre dieselforbruk.

Spar tid og plass
I tillegg til å spare deg for tid, sparer du også plass med JCB Teletruk. Bruker du Teletruck når du laster på eller av en lastebilhenger har du muligheten til å laste av alt fra den ene siden. Lasting kun fra én side gir en bedre utnyttelse av plassen. ”Når vi byttet til Teletruk, ble vi 40 prosent mer effektive på lasting. Vi kan laste av og på henger på kun 30 til 40 minutter,” sier teknisk sjef Gerhard Scholten i ingeniørselskapet Interdomo.

JCB teletruck

Perfekt for norske forhold
Serien av Teletruck omfatter 10 kompakte modeller. Både dieseldrevet tohjuls- eller firehjuls drift, og gassdrevne modeller med tohjulsdrift. For mer krevende underlag med snø og gjørme vil 4×4 modellen være mest relevant. Blant tilbehøret kan du velge mellom flere typer gafler, skuffer og pakkeutstyr.

Sikkerhet
JCB Teletruck er ikke bare en unik truck på grunn av sin fleksibilitet. I tillegg har den gått igjennom en betydelig forbedring på sikkerhet. Teletruk har ingen mast, noe som gjør at føreren har en mye bedre sikt, både i forhold ansatte eller fotgjengere som befinner seg i området.