STILL RX 50 (1,0 – 1,6 tonn)

Kraftplugg - perfekt på små flater
RX50 - IF - Design Award 2011
STILL RX 50 (1,0 – 1,6 tonn)

Med sin nye RX 50 har STILL for alvor slått et slag for de mindre og mellomstore bedriftene med lager. RX 50 er lett manøvrerbar, godt designet og effektiv til sitt bruk. Det som er markedets minste trehjuling imponerer på små flater og tar brukervennlighet til et nytt nivå.

Allerede under den prestisjetunge IF- Design Awards i 2011 vant den geniale trehjulingen i klassen produkt-design. I denne kategorien blir design, materialer, innovasjon, funksjonalitet, ergonomi, sikkerhet og miljøskånsomhet evaluert. At RX 50 leverer på alle punkter, er det liten tvil om.

Tilpasses
Brukeren kan lett omstille sin RX 50 til å passe både oppgaven og sjåføren. Det finnes for eksempel fire hydrauliske kontrollfunksjoner; tradisjonelle spaker, fingertipp, minispaker eller joystick. Slik valgfrihet er reservert STILL-brukere. Effektivisering av pallebehandling er også inkorperert i trucken, såvel som muligheten til å veie lasten til en hver tid.

Batteri kan byttes fra siden

RX 50 kan bestilles med batteribyttessystemet som gjør det mulig å bytte batteriet svært raskt og helt uten kran. Batteribyttet kan dermed gjøres i egne lokaler, uten å påvirke produktiviteten i noen særlig grad. Ettersom motoren er en vanntett del av konstruksjonen trengs service kun etter 1000 driftstimer eller 12 måneder.

RX50 - med drivmotor direkte montert på styrehjulet

Enkle løsninger

Den elektriske trucken har en drivmotor montert direkte på styrehjulet bak. Denne motoren både svinger og driver maskinen. Denne enkle fremgangsmåten gjør elektronikken svært enkel – noe brukerne vil verdsette både ved service og ved eventuelle mekaniske problemer. Det enkle designet sikrer uansett at tekniske og mekaniske problemer vil oppstå sjeldnere. STILL fortsetter dessuten å lage førerhuset likt i alle RX-truckene, slik at behovet for opplæring blir minimalt. Har man lært å kjøre en STILL RX, kan man bruke en hvilken som helst modell i ettertid.


Sparer miljø og penger

Miljøet har designerne også tenkt på. Med energisparingsprogrammet Blue-Q som standard på alle modeller, har man mulighet til å spare opp mot 12 prosent i energiforbruk. Dette er ikke bare godt for miljøet, men gir også brukeren store økonomiske besparelser.

Dette er nok en truck man må prøve for å forstå den enkle genialiteten som gjennomsyrer produktet, fra den høyteknologiske kjernen til det lett forståelige brukersnittet.

Hovedpunkter STILL RX 50:

  • 24 volts AC-motor med bakhjulsdrift
  • Lavt energiforbruk
  • Energispareprogram
  • Fem kjøreprogram
  • Uovertruffen kjørestabilitet
  • Batteribytting fra siden
  • Høy løftekapasitet (1000 – 1600 kg)
  • Lav, kan passere lave døråpninger
  • Leverandør, Norge: Andersen Truck

Se produktblad her

Produktvideo

  • Løftekapasitet1600 kg.