Tilbehør fra SE Wheel

Truckgaffel i stål
Tilbehør fra SE Wheel

SE Wheel er leverandør av flere typer ekstrautstyr for Andersen Truck. SE Wheel leverer produkter som er laget med tanke på nordiske forhold og problemstillinger.

Truckgaffel i stålGaffel:
Truckgafler fra SE Wheel er laget i stål av topp kvalitet. SE Wheel har en av Europas største lager av både standard- og spesialgafler, og leverer til alle merker og modeller.

 

 

SE Wheel gaffelforlenger

Gaffelforlengere:

SE Wheels gaffelforlengere er CE-merket og av høy stålkvalitet. Gaffelforlengerne er bygd som vanlige gafler med smal tupp for å gli enkelt inn i pallene. SE Wheel har 2.5, 5.0 og 7.0 tonns forlengere mellom 1600 og 2500 mm på lager, men setter ingen begrensninger for spesialbestillinger opp til 52 tonn.

 


SnøskjærSnøskjær:
Leveres med mekanisk eller hydraulisk styring. Konstruert med en rekke smarte løsningen for jevn og stødig kjøring. Enkel og rask av- og påmontering av snøskjæret. Utskiftbart slitestål på bladet. Kan tilpasses etter ønskede dimensjoner og kapasitet.

 


SnøskuffeSnøskuffe:
Leveres for mekanisk eller hydraulisk tømming. Utskiftbart slitestål. Finnes i ulike bredder. Enkel og effektiv av- og påmontering. Tilpasses etter ønskede dimensjoner og kapasitet.

 

 

Stort utvalg:
SE Wheel er også leverandør av andre løfteanordninger som arbeidskorg, løftebom, sandstrøer, avfallscontainere, tippcontainere og kjøreramper.