WuBump

Sikrer og skåner utstyret
Andersen Truck fører wuBump
WuBump

wuBump er en støtfanger som festes til trucken på minutter, og som effektivt absorberer energien fra kollisjoner og støt. Løsningen passer på alle trucker opp til 5 tonn og er perfekt for nordiske forhold.

Belgiske ingeniører har utviklet en enkel og brukervennlig løsning som kan skåne truckførere fra alvorlige skader. Amerikanske forskere har fastslått at nesten 15 % av ulykker med truck skjer når føreren kjører inn i lagerinnredningen. Selv når førerne fulgte alle regler og forskrifter var sjansene for alvorlige skader i disse tilfellene utpreget høye i forhold til andre ulykkestyper. Nakkesleng og andre kollisjonsrelaterte skader kan unngås ved å montere wuBump på baksiden av trucken – samtidig som man sparer truck og innredning for støtskader.

Det myke materialet i wuBump gjør at løsningen er effektiv i hastigheter opp til 10 km/t. Det enkle designet består av to plastikksylindre som sklir inn i hverandre, sylindrene er i all hovedsak lagd av elastiske gummimaterialer. Gummien er lagd slik at den tar tilbake sin originale form umiddelbart etter en kollisjon. Absorberingen av energien er dermed effektiv, samtidig som den mobile støtfangeren kan brukes om og om igjen, uten å byttes.

wuBump passer norske forhold perfekt. Den geniale utformingen gjør at wuBump tåler påkjenninger fra vann, damp, UV-stråling, ozon, oljer, syrer og salt. Produktet tåler temperaturer opp mot 120° C.

Materialet kan strekkes opp til fire ganger sin originale størrelse og veier 10 kilo.

Nakkesleng er en farlig og potensielt langvarig skade som nå kan unngås for førerne. Bedriften kan samtidig unngå sykemeldinger, skader på utstyr og unødvendig nedetid.

Nøkkelpunkter:

  • Mindre risiko for personskade
  • Færre materielle skader
  • Enkel montering – tilpasses alle trucktyper under 5 tonn
  • Unikt design
  • Tåler nordiske forhold

Ta kontakt med vår salgsleder Hermann eller Nina på delelagret for et godt tilbud!

Andersen Truck fører WuBumper